Innoclean® ProICP-118 alkoholos felületfertőtlenítő

ICP® 118 hatóanyaga 2 propanol (IPA) 70%, ahol fontos, hogy ne kelljen leöblíteni. Gyártási lot tanúsított. OTH: JKF/13940-3 Besorolás. HACCP, ISO 8-9

ICP®118 alkoholos felületfertőtlenítő

Besorolás. HACCP, ISO 8-9

OGYÉI: OGYÉI/28556/2016             

OEK: D-EPID/03484-1/2016                                                                                     

OTH: JKF/13940-3/2016

Az ICP®118 tisztító és felületfertőtlenítő használható élelmiszer, gyógyszer és orvosi eszköz iparban, vendéglátásban, illetve a higiénia és tisztaság megörzéséhez minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet, például tisztaterek ISO 8-9 osztály.  A ICP®118 nap közbeni, időszakos használatra alkalmazható, erősebb szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a felületet meg kell tisztítani egy HACCP és/vagy tisztatérben használható vegyszerrel az előírások szerint.

Használati utasítás

Permetezzük az alkoholos felületfertőtlenítőt hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre, eszközre, - esetleg egy száraz kifertőtlenített ruhát nedvesítsen meg vagy törlővel törölje át a felületet - majd hagyja megszáradni. Mindig várja meg, hogy a fertőtlenítőszer teljesen elpárologjon. Öblítés nem szükséges, a termék maradék nélkül elpárolog. Hatásidő 5 perc.

A készítmény elpárolgás után toxikológiai szempontból nem jelent veszélyt. Elektromos készülékeket fertőtlenítés előtt feszültségmentesíteni kell! Meleg felületen a vegyszer használata tilos! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Fertőtlenítő hatás: baktericid, fungicid

Összetevők:70%  izopropil-alkohol (IPA) és 30% DI

- nem kell leöbliteni

- HACCP rendszerben használható

- hatásidő: 5 perc

- felhasználásra kész, nem kell hígítani

Gyártási lot alapján anyagvizsgálati tanusítást (Certificate of Analisys, CoA) biztosítunk.

icp-118_alkoholos_feluletfertotlenito_2020_docx.pdf

Méret

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás