BEMUTATKOZIK A SUNTEC SOLUTION HUNGARY KFT.

A Suntec Solution Hungary Kft a Tisztaterek és a Szabályozott Környezeti gyártás (ISO 14644, ISO 13485) egyik hazai szakértője. Tapasztalatunknak, lelkes szakembergárdánknak és nemzetközi partnervállalatainknak köszönhetően az igényekhez legjobban igazodó termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek. A speciális munkafolyamatok, egyedi igényű gyártói vagy szolgáltatói környezetek terén a legmagasabb minőséget garantáljuk.

MINDEN, AMI TERMÉKVÉDELEM: TISZTATÉRBEN OTTHON VAGYUNK

Tevékenységünk kiterjed termékvédelmi fogyóeszközök forgalmazására vagy kulcsrakész tisztaterek kivitelezésére és validálására. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az elektronikai, autóipari, orvosi eszköz, gyógyszeripari illetve laboratóriumi környezetben használatos termékek alkalmazása során felmerülő problémák megoldásában.

TÁMOGATÁST NYÚJTUNK:

TERVEZÉSKOR

Milyen tisztasági szintre tervezzek? Milyen szempontokra figyeljünk oda? Mik a már ismert csapdák? Hol van a rövid és hosszú távú szempontok költségoptimuma? Hogyan tudom a karbantartásokat elvégezni?

KIVITELEZÉSKOR: 

Egyedi panelrendszerünk felhasználásával könnyen, gyorsan, tisztán tudjuk létrehozni a termelési tereket, melyek a későbbiekben azonnal átalakíthatóak, akár futó termelés mellett is.

VALIDÁLÁSKOR:

A megépített terek ellenőrzése terheletlen és terhelt állapotban.

FOLYAMATOS ELLÁTÁS:

A termeléshez szükséges termék és személyvédelmi eszközök biztosítása többféle minőségi szinten.

A felhasználásnak egy olyan átfogó választékát kínáljuk, amelyben „tiszta feltételek” mellett lehet dolgozni. Ezekre a feltételekre manapság egyre több területen van szükség: orvosi területeken ugyanúgy, mint élelmiszer-, gyógyszer-, kutatás-, elektronikai és félvezetőgyártásnál. A termelési terület por- és részecskeszennyeződése csökkenthetné a termékek minőségét, vagy egészen megkérdőjelezhetné azt.

Ezért szükséges a termelési területeken por- és csíramentes környezetet biztosítani. A tiszta terek lehetőséget adnak, hogy a levegőben lévő részecskék által közvetített szennyeződéseket egy bizonyos fokra korlátozzuk. Ezért kell a tiszta térhez jóváhagyott anyagoknak, így pl. az álmennyezeteknek is, szigorú előírásoknak megfelelni a részecskék emissziójára vonatkozóan.

A Suntec Solution Hungary tisztaterekhez alkalmas, minden előírásnak megfelelő (ISO 14644, ISO 13485) termékeiről kérje részletes ajánlatunkat!

Tisztatér szakértelem: a tiszta térhez jóváhagyott anyagoknak, szigorú előírásoknak kell megfelelni a részecskék emissziójára vonatkozóan. Kérje tanúsítványunkat!

 

Szakterületeink:

  • Elektronikai és műszeripar
  • Orvosi eszköz és gyógyszeripar
  • Biotechnológia, nanotechnológia

Az általunk forgalmazott márkák közös jellemzője, hogy mindegyik magas minőséget képvisel a saját szegmensén belül. Legyen szó akár napi szinten használt fogyóeszközökről, speciális igényű gyártó üzemek részére fejlesztett tisztatéri berendezésekről, tisztítókendőről, vagy akár az ipar számára gyártott speciális vegyianyagokról.

Biztosak vagyunk benne, hogy bárki próbálja ki termékeinket, vissza fog térni azokhoz, mert hisszük, hogy a konzekvens magas minőség elégedett és lojális fogyasztókat vonz maga köré.

További webshopjaink elérhetősége:

https://www.innoreal.hu/

https://innomarket.hu/

http://webaruhaz.intersol.hu/