AionPVA tisztatéri szivacs

PVA tisztatéri szivacs. Kritikus és kényes felületek nedvesség felszívására/törlésére szolgálnak. Kézzel/géppel mosható. Nem szakad/karcol. Besorolás: ISO4

PVA tisztatéri szivacs Made in Japan

Besorolás: ISO4

Feltöltődés mentes és nem szálleadó anyag, rendkívül nedvszívó, amely a száraz térfogatának 12 szeresét tárolja nedvességben. Tulajdonságai garantálják a kiváló használhatóságot és tartósságot. Tisztatéri felhasználásra. Az átlagos pórus átmérője: 130µ. Ideális padló, alkatrészek, bútorok stb. felmosására és törlésére. Szárazon merev, nedvesen puha. Erős kémiai ellenálló képesség, magas szakítószilárdság. Kézzel és géppel is mosható Nem szakad, nem karcol.

A tisztatéri PVA szivacsok a kritikus és kényes felületek nedvesség felszívására és törlésére szolgálnak. Erősen nedvszívó, vízvisszatartó és kopásálló tulajdonságai sokféle tisztítási alkalmazásra alkalmassá teszik. A PVA szivacs teljesen szösz- és statikus mentes a papír- vagy rostos anyagú törlőkkel ellentétben, nem keletkezik szösz vagy hulladék. Ezenkívül az anyag mikropórusai és hidrofil tulajdonságai elősegítik a kis részecskék hatékony eltávolítását.

Hőálló 80°C nedvesen, 120°C szárazon.

Iparágak: Számos iparágban és orvosi alkalmazásban, beleértve az űrkutatást, az autógyártást, a gyógyszerészeti berendezéseket és orvosi eszköz ipart.

Anyaga: PVA,  vinil-acetát polimerizálásával előállított szintetikus polimer szál

Méret

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

Ajánlott termékek