HansongUltima II® tisztatéri törlő

Ultima II® tisztatéri törlő ultrafinom, puha szálakkal kombinálva még a legérzékenyebb karcolásra hajlamos felületeket is megvédi. Besorolás ISO 2 - 4 

Ultima II® tisztatéri törlő

Besorolás ISO 2 - 4 

Az Ultima II® poliészter és nylon kötött mikroszálas / mikrodenier szövetből áll, amelyet a kritikus, nem koptató alkalmazásokhoz terveztek. A penge alakú szálkeresztmetszet gyengéden megemeli, kapszulázza és eltávolítja a részecskéket száraz használatkor is. Az ultrafinom, puha szálakkal kombinálva még a legérzékenyebb és legkritikusabb karcolásra hajlamos felületeket is megvédi. Az Ultima II® mind a négy szélén ultrahanggal lezárva, 17MΩ-os ultratiszta D.I vízzel mosva, feldolgozva és ISO 4-es környezetbe csomagolva, a részecskék, ionok és extrahálható anyagok rendkívül alacsony szintje miatt az Ultima II® megfelel az ISO 2 - 4 osztályú környezeteknek. Ultrahanggal lezárt élek minimalizálják a szál- és részecskeképződést, és sima, nem koptató élt biztosítanak. Hagyományos poliészter törlőkhöz viszonyítva a szálak számának a 8-szorosával és a felületének 4-szeresével rendelkezik. Puha tapintású, tartós, és oldószer használata nélkül is tisztára törölhető a felület.


Anyaga: 70% poliészter / 30% nylon mikroszál

Iparágak: Nagy érzékenységű félvezető gyártás, TFT-LCD, érzékeny optikai lencsék gyártáshoz. Precíz gyártási folyamatok  berendezésinek tisztítására. Ajánlott kritikus környezetben amennyiben kopásállóság szükséges.


Méret

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás