KurarayRF 30

Kuraray RF-30 nem szőtt műselyem anyag, erős, egymásba fonódó szálakkal, LCD, TFT kijelző-, félvezető-, optikai- és lencsegyártásban használatos. ISO Class 6-8

Kuraray RF-30 Made in Japan

ISO Class 6-8

A Kuraflex szövetet a Kuraray fejlesztette ki, az alapja a nem szövött rayon anyag. A szövet egy nem szőtt műselyem anyag, egyedi, erős, egymásba fonódó szálakkal, amelyek képesek a részecskéket bezárni. A Kuraflex kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy különféle termékekhez, köztük ipari törlőkhöz, porálarcokhoz és orvosi alkalmazásokhoz is használható. Karcolásra hajlamos érzékeny felületekre tervezték. Kijelző-, félvezető-, optikai- és lencsegyártásban használatos. Kényes folyamatok tisztítására ajánlott kritikus környezetben. Oldószerek felhordására és eltávolítására javasolt.

Jó nedvesség visszatartási és részecske megtartási képességgel rendelkezik. Rendkívüli puhasága lehetővé teszi a nagyon érzékeny felületek törlését is.

Iparágak: LCD, TFT kijelző-, félvezető-, optikai- és lencsegyártásban használatos. Mágneses fejek törlésére, általános gyártási folyamatok elötti előkészítésre alkalmas.

250x250 mm kompakt, negyedre hajtva csomagolva

Anyaga: 100% rayon

Méret

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

Ajánlott termékek